Hurdaya dönen araçtan canlı kurtuldu

Hurdaya dönen araçtan canlı kurtuldu
Sarayönü'nde kamyon ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar Konya'da tedavi altına alındı.Olay Cuma günü Saraç mahallesinde meydana geldi. İlk etap Toki konutları önündeki...

Sarayönü'nde kamyon ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar Konya'da tedavi altına alındı.

Olay Cuma günü Saraç mahallesinde meydana geldi. İlk etap Toki konutları önündeki kavşakta Sarayönü Belediyesi'nin çöp kamyonu ile bir firmaya ait pikap çarpıştı. İki sürücünün de tedbirsiz davrandığı kontrolsüz kavşakta meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi. Muratpaşa caddesinden hızlı şekilde kavşağa yaklaşan 42 BKY 71 plakalı pikap sürücüsü Kadir Boru, İstanbul caddesinden gelen Murat Köstekli idaresindeki Sarayönü Belediyesine ait çöp kamyonuna çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan çöp kamyonu kaza yerinden 30 metre ilerde bir arsanın içerisinde durabildi. Pikap ise çarpışmanın etkisiyle hurdaya döndü. Büyük çapta maddi hasarlı olan pikaptan canlı şekilde kurtulan sürücü Kadir Boru, görenleri şaşırttı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan sürücüler, ambulans ile Konya'ya sevk edildi. Ki sürücünün de hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.