Hisarcıklıoğlu Kompen’i tebrik etti

Hisarcıklıoğlu Kompen’i tebrik etti
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, video konferansla gerçekleştirilen Konya Sanayi Odası meclis toplantısına katıldı. Hisarcıklıoğlu İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Kompen’i...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, video konferansla gerçekleştirilen Konya Sanayi Odası meclis toplantısına katıldı. Hisarcıklıoğlu İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Kompen’i tebrik etti.

Konuşmasında Konya’nın her zaman girişimci ve üreten bir sanayi alt yapısına sahip olduğunun altını çizen Hisarcıklıoğlu, "Konya Sanayi Odamız da bu pandemi sürecinde çok güzel çalışmalar yaptı. Aynı tempoda çalışmaya, iş dünyamızın sorunlarını hep birlikte çözmeye devam edeceğiz.” dedi.

Hisarcıklıoğlu, toplantıya katılan Türkiye’nin İlk 500 ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasındaki Konyalı firmalar ile KSO'ya üyelikte 35 yılını dolduran sanayicileri de tebrik etti. Toplantıda Kompen adına Genel Müdür Erdal Küçükşehir yer aldı. Hisarcıklıoğlu İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Kompen’i tebrik etti.