Hemzemin geçit şikayeti!

Hemzemin geçit şikayeti!
Sarayönü'nde demiryolunun düzenlenerek yeniden yapılmasının ardından hemzemin geçitlerde oluşan sıkıntılar vatandaşların şikayet konusu oldu.İlçedeki araç sahipleri hemzemin geçitlerin bozulmasından dolayı tepki gösterirken,...

Sarayönü'nde demiryolunun düzenlenerek yeniden yapılmasının ardından hemzemin geçitlerde oluşan sıkıntılar vatandaşların şikayet konusu oldu.

İlçedeki araç sahipleri hemzemin geçitlerin bozulmasından dolayı tepki gösterirken, yaptıkları açıklamada, "demiryolu yapılmadan önce hemzemin geçitler çok güzeldi. Kauçuk kaplama sayesinde kolaylıkla geçebiliyorduk. Demiryolu yeniden yapılırken kaldırılan kauçuk kaplamalar yeniden takılmadı. Takılır diye bekledik ama uzun süre geçmesine rağmen yapılmadı. Hemzemin geçitlerden bu şekildeyken geçmek adeta bir zulüm. Demiryolu taşları araçlarımıza çok büyük zarar veriyor. Araçlarımızın tekerleri hemzemin geçitlerden geçerken perişan oluyor. Hemzemin geçitlerin en kısa zamanda eskisi gibi kauçuk kaplama yapılmasını istiyoruz. Yetkililer bu talebimize kulak versin. Sonuçta onlarında araçları var ve onlarda bu hemzemin geçitlerden geçmek zorunda kalıyorlar" şeklide konuştu.