HEM maske üretimine başladı

HEM maske üretimine başladı
Sarayönü Halk Eğitim Merkezi, Sarayönü Belediyesi’nin desteğiyle tüm dünya ile birlikte ülkemizi de tehdit altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede kapsamında seri olarak maske üretimi yapıyor.Sarayönü...

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi, Sarayönü Belediyesi’nin desteğiyle tüm dünya ile birlikte ülkemizi de tehdit altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede kapsamında seri olarak maske üretimi yapıyor.

Sarayönü Belediyesi’nin verdiği destekle Sarayönü Halk Eğitim Merkezi bünyesinde toplamda 5 bin maske üretimi için çalışmalar başlatıldı. Şu ana kadar ise bin maske üretildiği öğrenildi.

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi koronavirüs salgınından korunmada en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden birisi olan maske üretimine devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve çalışanları tarafından üretim atölyelerinde her gün yüzlerce maske üretiliyor.

İhtiyaç durumuna göre daha fazla maske üretme imkanına da sahip olan Sarayönü Halk Eğitim Merkezi üretilen maskeler, koronavirüsle etkin mücadelede Sarayönü Belediyesi vasıtasıyla kamu çalışanlarına, emniyet güçlerine ve koronavirüsle mücadele çalışması yürüten belediye çalışanlarına veriliyor.