HEM emekleri sergiledi

HEM emekleri sergiledi
Sarayönü Halk Eğitim Merkezi, bünyesinde açılan el sanatları kurslarının tamamlanmasıyla birlikte kurslarda ortaya çıkan el sanatlarını ilçe halkının beğenisine sundu.Açılan kurslarda bir yıl boyunca kursiyerlerin el emeği...

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi, bünyesinde açılan el sanatları kurslarının tamamlanmasıyla birlikte kurslarda ortaya çıkan el sanatlarını ilçe halkının beğenisine sundu.

Açılan kurslarda bir yıl boyunca kursiyerlerin el emeği göz nuruyla hazırladığı ürünlerin yer aldığı el sanatları sergisi iki gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı. El sanatları sergisine, ilgi yoğun oldu. Pazartesi günü başlatılan hummalı bir çalışmanın neticesinde Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda görücüye hazır hale getirilen el sanatları sergisinin açılışı ise Salı günü gerçekleştirildi.

Salı günü öğleden önce yapılan açılışa, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Konuklar Tarım İşletmesi Müdürü Ali Odabaş, Sarayönü Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Güngör Çiğdem, Sarayönü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Turan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Bestil, kurs hocaları ve kursiyerler katıldı.

Salı ve Çarşamba günü olmak üzere iki gün süren sergide, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında 7 öğretici gözetiminde 150 kursiyer tarafından hazırlanan dikiş, nakış ve giyim gibi kurslara ait ürünler toplu olarak Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda sergilendi. Sergide, ziyaretçilere sunulan bu el emeği göz nuru çalışmalar, ilçe halkı tarafından da beğeni topladı.