Hem eğlence hem hazırlık

Hem eğlence hem hazırlık
Sarayönü Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu, sınıflar arası düzenlediği voleybol turnuvası ile öğrencilerin sosyal etkinliklere katılmasına imkan sağlıyor.Küçük bir okul olmasına rağmen sosyal, kültürel ve sportif alanlarda...

Sarayönü Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu, sınıflar arası düzenlediği voleybol turnuvası ile öğrencilerin sosyal etkinliklere katılmasına imkan sağlıyor.

Küçük bir okul olmasına rağmen sosyal, kültürel ve sportif alanlarda adından sıkça söz ettiren Yenicekaya Abidin Türkseven Ortaokulu, geçen yıl bahar turnuvasında ortaokullar arasında kızlar voleybolda ilçe birincisi, erkekler voleybolda ise ilçe ikincisi olmuştu. Sınıflar arası voleybol turnuvasının düzenlendiği okulda öğrencilerin sosyal etkinlikte bulunup spor yapmasına katkı sağlanırken, aynı zamanda bahar turnuvalarına da hazırlıklar yapılmaya başlandı.

Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu Müdürü Mümtaz Bakır, eğitim öğretimin sadece sınıflardan ibaret olmadığını, öğrencileri hayata hazırlamak için sosyal ve kültürel faaliyetlerin de en az eğitim-öğretim kadar önemli olduğunu söyledi. Spor alanında elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını dile getiren Bakır, profesyonel spor hayatı da olan Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Ateş'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.