Hem dayak, hem ihraç

Hem dayak, hem ihraç
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde oynanan Akıncılar karşılaşmasının ardından sahada çıkan kavgada en fazla darbeye Sarayönü Belediyespor'un orta saha oyuncusu Alper Erkoç maruz kaldı.Futbolcusundan, yöneticisine, teknik direktöründen...

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde oynanan Akıncılar karşılaşmasının ardından sahada çıkan kavgada en fazla darbeye Sarayönü Belediyespor'un orta saha oyuncusu Alper Erkoç maruz kaldı.

Futbolcusundan, yöneticisine, teknik direktöründen kaleci antrenörüne kadar herkesten dayak yiyen Alper Erkoç, kendini savunduğu için günah keçisi ilan edildi. Olayların yatışmasının ardından gözlemci ve hakemler arasında yapılan değerlendirmede, Akıncılar'dan 7 numaralı futbolcu Sami Serdar Yılmaz ve Alper Erkoç'un ihracına karar verildi. Hem dayak yiyen hem de ihraç kararıyla cezalandırılan Alper'in bu durumu büyük haksızlık doğurdu. Bununla birlikte Sarayönü Belediyespor'lu futbolculara meydan dayağı atan Teknik Direktör Niyazi Kart'ın bileğinin kırılmasına neden olan Akıncılar'dan sadece bir oyuncunun ceza alması hayrete düşürdü. Gözlemci ve hakemin bu fiyasko kararı ve yalan yanlış raporu ile bir taraftan Türkiye Futbol Federasyonu kandırılırken, diğer yandan Sarayönü Belediyespor'un yediği dayak yanına kar kaldı.