Helvacılar tarım fuarında

Helvacılar tarım fuarında
Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olan Konya 15. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, bugün ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda ilçemizi Helvacılar Tarım...

Türkiye'nin en büyük tarım fuarı olan Konya 15. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı, bugün ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda ilçemizi Helvacılar Tarım temsil edecek. Tarım aletleri üreten Helvacılar Tarım, ürünlerini 3. salonda yer alan standında ziyaretçileri ile buluşturacak.

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere, Konya Valiliği İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, TZOB Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Pankobirlik, Selçuk Üniversitesi,  Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB'in sağladıkları destekler ile 23-27 Mart 2016 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası –Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Fuar, 2016 yılında da önceki yıllarda büyük başarılarla gerçekleştirilen ve ülke genelinde büyük ses getiren fuarlardan aldığı güç ile sektör temsilcilerini ve profesyonel ziyaretçileri Konya da Tüyap Çatısı altında buluşturacak. Bu büyük organizasyonda yerini alarak önemli bir başarıya imza atan Helvacılar Tarım, standında 5 makine sergileyecek.

Sürekli gelişim odaklı bir vizyonları olduğunu anlatan Selami Helvacılar, "geçtiğimiz yıla göre ürünlerimizde büyük gelişmeler kaydettik. Daha önce plazma kesim veya pres kullanıyorduk fakat bu yıl lazer kesime geçtik. Bunun yanında daha birçok yenilik yaptık. Fuardan önemli beklentilerimiz var. Bizim hedefimiz kurumsallığını kanıtlamış bayilerle anlaşarak toplu üretimler yapmak. Tüm çiftçilerimizi fuara katılmaya ve standımızı ziyaret etmeye davet ediyoruz" dedi.

Konya Tarım Fuarı, 21-25 Mart 2017 tarihleri arasında 09.30 - 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.