Helvacılar ailesinin sünnet sevinci

Helvacılar ailesinin sünnet sevinci
Sarayönü'nde Helvacılar Tarım Makineleri Sanayi nin sahibi Selami Helvacılar ın torunu, Hasan Helvacılar ın oğlu küçük Selami, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile sünnet ettirildi.Yasemin-Hasan Helvacılar çiftinin oğlu,...

Sarayönü'nde Helvacılar Tarım Makineleri Sanayi nin sahibi Selami Helvacılar ın torunu, Hasan Helvacılar ın oğlu küçük Selami, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile sünnet ettirildi.

Yasemin-Hasan Helvacılar çiftinin oğlu, Ummuhan-Selami Helvacılar ve Havva-Sami Kaya nın torunu olan küçük Selami Helvacılar, hafta sonu düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe adım attı. Helvacılar ailesinin evinde gerçekleştirilen düğüne ailesinin çok sayıda seveni ve yakını davetli olarak katıldı. Cumartesi günü düzenlenen düğün, mevlüt ile başladı. Mevlüt okunmasının ardından sünnet çocuğunu gezdirmek amacıyla konvoy oluşturulurken, ilçede dolaşan araçlar daha sonra düğün evine gitti. Gezinin ardından davetlilere Sarayönü'ne özgü düğün pilavı ikram edildi. Düğünün mutluluğu ve neşesi ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Helvacılar ailesini tebrik eder, erkekliğe adım atan küçük Selami ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.