Hatıp mahallesinde park şikayeti

Hatıp mahallesinde park şikayeti
Sarayönü'nün Hatıp mahallesinde Şehitler camii yanında bulunan çocuk parkının içinde bulunduğu durum mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından şikayet ediliyor.Parkın ve ağaçlık alanın bakımsızlığından dert yanan mahalleli,...

Sarayönü'nün Hatıp mahallesinde Şehitler camii yanında bulunan çocuk parkının içinde bulunduğu durum mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından şikayet ediliyor.

Parkın ve ağaçlık alanın bakımsızlığından dert yanan mahalleli, tepkisi şu şekilde dile getirdi: "Fidanlık içinde güzel bir parkımız vardı. Bakımsızlıktan perişan oldu. Dikenden parka girilmiyor. Temizliği, bakımı yapılmıyor. Parkın tellerini kesip içeriye hayvan sokarak fidanları yediriyorlar. Oyun parkının her yeri kırık dökük. Park, çocuklarımızın oynayamayacağı durumda. Bizim çocuklarımızın parkta oynamaya, eşlerimizin orada oturup zaman geçirmeye hiç mi hakları yok. Muhtarımız da çok ilgisiz. Belediyemiz de çok ilgisiz. Belediyemizden buraya ilgi göstermesini istiyoruz. Mahallemiz iyice varoş oldu. Ruhsatsız, izinsiz bir sürü mandıra var. Mahalle arasında mandıra olması bizi çok rahatsız ediyor. Vatandaşın evinde baktığı bir iki hayvan olsa anlarız ama hayvan sayısı çok fazla. Nihayetinde orada da insanlar yaşıyor. Saraç mahallesi, Doğu istasyon mahallesi, diğer mahalleler nasılsa bizde öyle olmak istiyoruz. Bizim mahallemiz neden görmezden geliniyor. Çok fazla bir şey değil, diğer mahallelere ne kadar hizmet veriliyorsa bize de o kadar hizmet verilmesini istiyoruz. Parkımızın bakımlarının yapılmasını ve zarar verenlere de ceza verilmesini istiyoruz."