Hastanede kadro sevinci

Hastanede kadro sevinci
Sarayönü Devlet Hastanesi'nde 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle sürekli işçi kadrosunda istihdam edilen taşeron işçilerin, kadroya geçişleri kutlanarak aile fotoğrafı çekildi.Hastane Başhekimi Ahmet Solak, Hastane Müdürü...

Sarayönü Devlet Hastanesi'nde 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle sürekli işçi kadrosunda istihdam edilen taşeron işçilerin, kadroya geçişleri kutlanarak aile fotoğrafı çekildi.

Hastane Başhekimi Ahmet Solak, Hastane Müdürü Erdal Potuk, Başhemşire Dilek Kart ve hastane çalışanları da daimi işçi kadrosuna geçen personellerin sevincine ortak olarak, kadroya geçen işçileri tebrik ettiler.

Başhekim Ahmet Solak çalışanların yüzünde kadroya geçmenin sevincini gördüğünü ifade ederek, bu heyecan ve sevinci kaybetmeden çalışmalarını sürdürmelerini arzu ettiklerini belirtti. Kadroya geçen tüm personele hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Hastane çalışanlarının tümünün bir aile olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Hastane Müdürü Erdal Potuk, kadroya geçme sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Hastane Müdürü Erdal Potuk, şimdiye kadar işlerinde göstermiş oldukları azim, özveri ve fedakarca çalışmaları için teşekkür ederek, kadroya geçen tüm personeli tebrik etti.

Hastane Başhemşiresi Dilek Kart ise yaptığı konuşmada, kadroya geçen tüm personelleri kutlayarak, çalışmalarına aynı şevk ve azimle devam etmelerini istediklerini söyledi.

Daimi işçiler adına bir konuşma yapan Ömer Kara, sabır ve hasretle bekledikleri kadroya geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, bu süreçte taşeronların yanında olan Cumhurbaşkanımız ve Devlet Büyüklerimiz ile kadroya geçiş sürecinde yardım ve desteklerini esirgemeyen hastane yöneticilerine teşekkür etti.