Hasar tespiti yapılıyor

Hasar tespiti yapılıyor
Sarayönü Belediyesi, ilçede meydana gelen yoğun kar yağışından dolayı hasar gören yapıları raporlandırarak Afad’a bildirdi. Yeterli teknik elemanı olmayan Altınekin ilçesinin incelemeleri ve raporlarını da Sarayönü Belediyesi...

Sarayönü Belediyesi, ilçede meydana gelen yoğun kar yağışından dolayı hasar gören yapıları raporlandırarak Afad’a bildirdi. Yeterli teknik elemanı olmayan Altınekin ilçesinin incelemeleri ve raporlarını da Sarayönü Belediyesi oluşturdu.

Konya Valiliği Afad Müdürlüğü, aşırı yağan kar nedeniyle zarar gören yapıların tespiti için Sarayönü Belediyesi’nden yardım talep etti viagra pour d. Sarayönü Belediyesi, üç gün genel anons yöntemiyle vatandaşlara ulaşarak zarar gören yapıların tespitini gerçekleştirdi. Daha sonra yine Afad’ın talebi üzerine bu yapıların teknik analizleri yapılarak metrajları hazırlandıktan sonra Afad’a bildirildi. Komşu ilçe durumunda bulunan Altınekin Belediyesi’nde yeterli teknik eleman bulunmadığı için Altınekin ilçesinde de yıkılan yapılarla ilgili çalışma Sarayönü Belediyesi teknik elemanları tarafından yapıldı. Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın hazırlanan raporları onaylamasının ardından raporlar Afad’a bildirildi. Raporlar doğrultusunda hasar bedellerinin Afad tarafından karşılaşması bekleniyor.