Hakem skandalı sonucu belirledi

Hakem skandalı sonucu belirledi
Ligde ikinci yarının açılış karşılaşmasında Sarayönü Belediyespor-Ereğlispor karşılaşmasına atanan hakem triosu skandal kararlara imza atarak karşılaşmanın skoruna direk etki etti.İkinci yarının başında karşılaşmanın...

Ligde ikinci yarının açılış karşılaşmasında Sarayönü Belediyespor-Ereğlispor karşılaşmasına atanan hakem triosu skandal kararlara imza atarak karşılaşmanın skoruna direk etki etti.

İkinci yarının başında karşılaşmanın hakemleri, verdikleri kararlarla, karşılaşmayı Sarayönü Belediyespor'dan alarak Ereğlispor'a verdi. 49'ncu dakikada gelişen bir pozisyonda ikinci yardımcı hakem Yemliha Karaaslan, Ereğlispor aleyhine ofsayt bayrağını kaldırdı. Ofsayt bayrağını gören Sarayönü Belediyespor defansı ve kalecisi oyunu bıraktı. Osman'ın uzaktan şutunda ne defans ne de kaleci Sercan müdahalede bulunmayınca top ağlara gitti. Orta hakem Kemal Savaş, yardımcı hakemin kararını göz ardı ederek golü nizami saydı ve santra noktasına koştu. Sarayönü Belediyesporlu oyuncuların ve teknik heyetin itirazı sonuç getirmeyince karşılaşmada skor 2-2'ye geldi.

Bunun yanı sıra 57'nci dakikada Erkan'ın kestiği topta defansın ceza sahasında aleni şekilde elle müdahalesine orta hakem Kemal Savaş ve birinci yardımcı hakem Mustafa Özdemir devam kararı verdi.

Bu kararlar ve buna benzer kararlarla Sarayönü Belediyespor'un belini büken hakem triosu, oyunun skorunu belirleyen taraf oldu.