Hakem kıydı attı

Hakem kıydı attı
Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanan Konya derbisinde gergin anlar yaşandı. Maçın ağırlığını kaldıramayan karşılaşmanın orta hakemi Levent Gümüşdere, maçın kontrolünü kaybetti. Toplamda 13 sarı kart,...

Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanan Konya derbisinde gergin anlar yaşandı. Maçın ağırlığını kaldıramayan karşılaşmanın orta hakemi Levent Gümüşdere, maçın kontrolünü kaybetti. Toplamda 13 sarı kart, 3 kırmızı kart ve 2 penaltı kararı veren Gümüşdere, sahada adeta kıyım yaptı.

Konya derbisi iki zıt taraftar grubun birbirine karşı olan kötü sözü ile başlarken, zeminin sertliği nedeniyle bu durum futbolculara da sıçradı. Her iki takım futbolcusu da saha içinde birbirleri ile sıkça tartışma yaşarken, orta hakem Levent Gümüşdere tartışmalı kararlarla gerilimi daha da tırmandırdı.

Sarayönü Belediyespor un gördüğü kırmızı kartlar ise kafa karıştıran cinsten oldu. Kalemin kararları otoritelerce tam bir fiyasko olarak yorumlandı.

Maçın 66'ncı dakikasında oyundan atılan Eşref Keçeci nin kartı herkesçe doğru kabul edilirken, röveşataya yatan Turan Polat ın yanlışlıkla rakip futbolcuya temas etmesinden dolayı atılması çileden çıkardı. Öte yandan karşılaşmada takımını 2-1 lik üstünlüğe taşıyan Umutcan Topalcı nın da kendi taraftarı ile sevindikten sonra atılması şaşkınlık yarattı.