Hafta sonu Hisar geliyor

Hafta sonu Hisar geliyor
Sarayönü Belediyespor, yarın oynayacağı Akşehirspor karşılaşmasının ardından hafta sonu Afyon temsilcilerinden Hisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14:00'te Sarayönü'nde oynanacak karşılaşma, kritik...

Sarayönü Belediyespor, yarın oynayacağı Akşehirspor karşılaşmasının ardından hafta sonu Afyon temsilcilerinden Hisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14:00'te Sarayönü'nde oynanacak karşılaşma, kritik bir noktada bulunan Sarayönü Belediyespor için büyük önem taşıyor.

Sarayönü Belediyespor gibi erteleme maçı oynayacak olan Hisar Belediyespor yarın deplasmanda Eğirdirspor ile karşı karşıya gelecek. Şu anda Sarayönü Belediyespor ile arasında 3 puan bulunan Hisar Belediyespor, üst sıralara tırmanmak istiyor. Pazar günü kendi evinde Bucak Belediye Oğuzhanspor'a konuk olan Hisar Belediyespor, rakibine 1-0 yenildi. İç sahaya oranla deplasmanda daha iyi olan Hisar Belediyespor'un dış sahada 3 galibiyeti, 3 mağlubiyeti bulunuyor. Toplamda 5 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet elde eden Hisar Belediyespor, bu sezon attığı 12 gole, 12 golle cevap gördü. Sarayönü Belediyespor, ligin ilk yarısında rakibini Afyon'da geriden gelerek 2-1 yenmişti.