Hafız için tedbir

Hafız için tedbir
Sarayönü Belediyespor'un son haftalarda öne çıkan önemli hücum silahlarından Erkan Çelik, kasığında bulunan sakatlık şüphesinden dolayı Sandıklıspor karşılaşmasında riske edilmedi.Karşılaşmaya saatler kala teknik heyetin...

Sarayönü Belediyespor'un son haftalarda öne çıkan önemli hücum silahlarından Erkan Çelik, kasığında bulunan sakatlık şüphesinden dolayı Sandıklıspor karşılaşmasında riske edilmedi.

Karşılaşmaya saatler kala teknik heyetin kararı ile ilk 11'den yedeğe alınan başarılı hücum oyuncusu, kalan dört hafta düşünülerek riske edilmedi. Oyuncu karşılaşmanın 87'nci dakikasında mecburi olarak oyuna alındı. Erkan Çelik'in hafta içerisinde tedavisinin yapılıp Dumlupınar Üniversitespor karşılaşmasına yetiştirilmesi ümit ediyor.

Oyuncunun sakatlık riski ile ilgili bilgi veren Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, yaptığı açıklamada, "Erkan bizim önemli hücum silahlarımızdan bir tanesi. Kasığından sakatlık riski yüksek olduğu için Sandıklıspor karşılaşmasında bu oyuncumuzu oynatmama kararı aldık. Çünkü sağlık her şeyden daha önemli. Erkan'ın kasık sakatlığı yaşaması demek sezonu kapatması demek. Risk alıp 11'de başlatsaydık önümüzdeki dört hafta için onu kaybedebilirdik. Hafta içerisinde tedavileri yapıldıktan sonra duruma tekrar bakacağız." dedi.

Son haftalarda performansı yükselen Erkan Çelik, Sarayönü Belediyespor'un kazandığı son iki lig maçında üç gol kaydetmişti.