Gürcü'nün ayağı uğurlu geldi

Gürcü'nün ayağı uğurlu geldi
Pazar günü oynana Serik Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında, teknik direktör Niyazi Kart ve Antrenör Ozan Dombaz'ın hak mahrumiyeti cezası almasından dolayı takımı sahaya Sarayönü Belediyespor yöneticisi Fatih...

Pazar günü oynana Serik Belediyespor-Sarayönü Belediyespor karşılaşmasında, teknik direktör Niyazi Kart ve Antrenör Ozan Dombaz'ın hak mahrumiyeti cezası almasından dolayı takımı sahaya Sarayönü Belediyespor yöneticisi Fatih Gürcü çıkardı.

Eski bir futbolcu olan ve yıllarca Sarayönü Belediyespor'un kalecilik görevini üstlenen Gürcü, Serik Belediyespor karşılaşmasıyla kariyerine teknik sorumluluk görevini de ekledi. Sezon başında oynanan Akşehirspor ve Hisar Belediyespor karşılaşmalarından başka deplasmanda maç kazanamayan Sarayönü Belediyespor, şeytanın bacağını sezonun son karşılaşmasında Fatih Gürcü ile kırdı. Rakibini 3-1 mağlup eden Sarayönü Belediyespor'un teknik sorumlusu Fatih Gürcü, bu şekilde kariyerine iyi bir başlangıç yaptı. Sarayönü Belediyespor, deplasmanda oynadığı son 9 karşılaşmada da galibiyet elde edememişti. Teknik Direktörlük kariyerini sezonun son maçında aldığı galibiyetle zirvede bırakan Gürcü, kariyerine namağlup unvanını da yazdırmış oldu.