“Gün, birlik beraberlik günüdür”

“Gün, birlik beraberlik günüdür”
MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, İdlib’te Rusya destekli Esad unsurlarının hava saldırısı sonucunda şehit olan askerlerimiz ile ilgili açıklamada bulundu.MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan Suriye’nin İdlib kentinden...

MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, İdlib’te Rusya destekli Esad unsurlarının hava saldırısı sonucunda şehit olan askerlerimiz ile ilgili açıklamada bulundu.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan Suriye’nin İdlib kentinden gelen şehit haberinin ardından yaptığı yazılı açıklamada şu noktaya vurgu yaptı: “Gün bir olma, beraber olma, birlikte aynı cephede, aynı şuur ve ruhda buluşma günüdür. Kimin hangi siyaset anlayışının, hangi fikri ve ideolojik akımın mensubu olduğunun bir önemi elbette kalmamıştır.”

Kozan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin verdiği beyanların üstüne çok fazla söz söylenemeyeceğinin altını çizerek, “Hain Esad ve güçleri tarafından hava saldırısı sonucu şehit olan,  bugüne kadar bu vatan ve bayrak uğruna canını feda eden vatan evlatlarına Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum. “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” ilkesinde cesaretle kucaklaşmak mühim ve müessir bir zorunluluktur.” diyen genel başkanımızın tüm talimatlarını harfi harfine uyarak yapılması gereken ne ise yapmaya devam edeceğiz.  Biz liderimizin bizi görevlendirdiği nöbet yerimizde hazır kıta bekliyoruz. Devletimizin ve milletimizin tek yürek olarak bu zorluğu aşacağız.” şeklinde konuştu.