Gözlülülerden destek ziyareti

Gözlülülerden destek ziyareti
Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak'ı ziyaret eden bir grup Gözlü Mahallesi sakinleri, desteklerini ifade ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.Ak Parti Gözlü Mahalle Temsilcisi Hüseyin Büyükşahin, Muhtar...

Sarayönü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nafiz Solak'ı ziyaret eden bir grup Gözlü Mahallesi sakinleri, desteklerini ifade ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ak Parti Gözlü Mahalle Temsilcisi Hüseyin Büyükşahin, Muhtar Adayı Ramazan Çiftçi ve vatandaşlar Başkan Nafiz Solak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bulunan heyet, Gözlü mahallesinin son dönemde çok güzel hizmetler aldığını belirterek, "Büyükşehir yasası ile birlikte mahallemize çok güzel hizmetler getirdiniz. Sayenizde mahallemizin çok büyük bir eksiği kalmadı. Gelecek dönemde de çok güzel hizmetlerini olacağına inancımız tam. Adaylığınız ilçemize hayırlı olsun." dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise yaptığı açıklamada, "Gözlü mahallemiz, her bir mahallemiz gibi bizim için çok değerli. İlçemizi topyekün kalkındırmaya çalışıyoruz. Mahallelerimize bir şeyler katabilmek için mücadele ediyoruz. Mahallerimiz arasında hakkaniyetli ve adaletli bir hizmet dağılımı yapmaya özen gösteriyoruz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim." şeklinde konuştu.