Gözlü ailesinin sünnet sevinci

Gözlü ailesinin sünnet sevinci
Sarayönü'ne bağlı Gözlü Mahallesi'nin önemli çiftçilerinden Necdet Gözlü'nün üç torunu geçtiğimiz hafta sonu sünnet oldu.Döndü-Yavuz Gözlü, Rahime-Yusuf Gözlü ve Şeyda-Refik Gözlü ailelerinin oğulları, Aynur-Necdet...

Sarayönü'ne bağlı Gözlü Mahallesi'nin önemli çiftçilerinden Necdet Gözlü'nün üç torunu geçtiğimiz hafta sonu sünnet oldu.

Döndü-Yavuz Gözlü, Rahime-Yusuf Gözlü ve Şeyda-Refik Gözlü ailelerinin oğulları, Aynur-Necdet Gözlü'nün torunları, Mustafa, Necdet ve Necdet hafta sonu düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe adım attı.

Gözlü ailesinin Gözlü mahallesindeki evinde gerçekleştirilen düğüne ailesinin çok sayıda seveni ve yakını davetli olarak katıldı. Pazar günü düzenlenen düğün, gezi ile başladı. Sünnet çocuğunu gezdirmek amacıyla konvoy oluşturulurken, mahallede dolaşan araçlar daha sonra düğün evine gitti. Gezinin ardından davetlilere düğün yemekleri ikram edildi. Düğünün mutluluğu ve neşesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar kına gecesi ile devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Gözlü ailesini tebrik eder, erkekliğe adım atan Mustafa, Necdet ve Necdet'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.