Göksu gitti, Karataş geldi

Göksu gitti, Karataş geldi
Sarayönü Belediyesi bünyesinde, geçtiğimiz hafta içerisinde başkan yardımcılığı makamında koltuk değişikliğine gidildi.Sarayönü Belediyesi'nde 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından yeni büyükşehir yasası ile oluşturulan...

Sarayönü Belediyesi bünyesinde, geçtiğimiz hafta içerisinde başkan yardımcılığı makamında koltuk değişikliğine gidildi.

Sarayönü Belediyesi'nde 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından yeni büyükşehir yasası ile oluşturulan başkan yardımcılığı makamında 4 yıldır görev yapan Mevlüt Göksu'nun yerine Mehmet Karataş getirildi.

Geçtiğimiz hafta başında başkan yardımcılığı koltuğunu devralan Mehmet Karataş, görevine başladı. 2014 yılı yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Mehmet Karataş, 4 yıl belediye meclis üyesi olarak görev yaptıktan sonra belediye başkan yardımcılığına getirildi.

Sarayönü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Karataş, yaptığı açıklamada, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı biz devraldık. Devraldığımız bayrağı inşallah daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz." dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Yardımcısı Mehmet Karataş, şöyle konuştu: "6360 sayılı yeni büyükşehir yasası bizlere Bahçesaray'dan Boyalı'ya, Başhüyük'ten Yenicekaya'ya kadar olan tüm ilçemizde mahallelerimizle ilçe merkezinin bir bütün olmaya mecbur kılıyor. Sağlayacağımız bu bütünlüğün bölgemize hizmet olarak döneceğine inancımız sonsuzdur. Bu bütünlüğe katkı sağlayacak herkesin taşın altına elini koymasını Allah rızası için istiyoruz. Allah utandırmasın. Bölgemize hizmet etmekten onur duyar saygılarımı sunarım."