Giresun’da gol sesi çıkmadı

Giresun’da gol sesi çıkmadı
Konyaspor tutuk bir görüntü verdiği Giresunspor deplasmanından yaptığı iyi savunmayla beraberlik ile döndü. Yeşil-beyazlılar puanını 11’e çıkartarak yenilmezliğini korudu. Oyuna ikinci yarıda giren Ahmed Hassan ise 66. dakikada...

Konyaspor tutuk bir görüntü verdiği Giresunspor deplasmanından yaptığı iyi savunmayla beraberlik ile döndü. Yeşil-beyazlılar puanını 11’e çıkartarak yenilmezliğini korudu. Oyuna ikinci yarıda giren Ahmed Hassan ise 66. dakikada direğe takıldı.

Konyaspor, zorlu Giresun deplasmanından 1 puanla döndü. Zymer’in maç öncesinde hastalanması nedeniyle kadrodan çıkarılmasıyla hücumda önemli bir kayıp yaşayan yeşil-beyazlılar, ligde puanı ve golü bulanmayan Giresunspor karşısında pozisyon üretme konusunda sıkıntılar yaşarken, savunmadaki başarılı mücadelesiyle puan almayı başardı. Anadolu Kartalı maça iyi başlamasına karşın ilerleyen dakikalarda topun kontrolünü rakibine kaptırdı. Maçın ilk ciddi pozisyonuna Karadeniz ekibi girdi. Serginho’nun 20. dakikada yerden sert vuruşunu kaleci İbrahim Sehic, kornere çeldi. 3 dakika sonra bu kez Konyaspor gole yaklaştı. Soldan yapılan ortada Cikalleshi’nin kafa vuruşu kalecide kaldı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci devrenin ilk 10 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, daha sonra ev sahibi Konyaspor kalesinde daha çok görünmeye başladı. Ligdeki ilk golünü bulma ve galibiyet sevinci yaşama adına baskı kuran Giresunspor karşısında Konyaspor savunmayı kalesini gole kapatmayı başardı ve temsilcimiz kritik deplasmandan puanla ayrıldı. Ayrıca maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Ahmed Hassan’ın şutu direkten döndü. Haftayı 11 puanla tamamlayan Anadolu Kartalı bu beraberlikle 5. maçın ardından da yenilmezliğini korudu.

Konyaspor, ligin 6. haftasında 23 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de Trabzonspor’u konuk edecek.