Gençler siyer yarışmasında ter döktü

Gençler siyer yarışmasında ter döktü
Türkiye genelinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından organize edilen Siyer Nebi sınavı gerçekleştirildi.  Sarayönü İlçemizde Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere...

Türkiye genelinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından organize edilen Siyer Nebi sınavı gerçekleştirildi.  Sarayönü İlçemizde Ladik Ahmet Hüdai Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi olmak üzere 2 sınav merkezinde  sınav yapıldı.  Türkiye geneli ikiyüzbine  yakın öğrenci katılır iken Konya İlimizde onbine yakın öğrenci ilçe genelinde ise yüze yakın öğrenci sınava katıldı.

Sarayönü ilçe geneli  1.’ye 3 çeyrek altın, 2.’ye 2 çeyrek altın, 3.’ye 1 çeyrek altın hediye edilecek ayrıca ilçe geneli diğer derecelere girememiş her okul birincisine de ayrıca 1’er gram altın hediye edilecek. İl genelinde  1.’ye 3 bin TL, 2.’ye 2 bin, 3.’ye bin, 4. ve 5.’ye yarım altın, 6. ve 7.’ye çeyrek altın, 8, 9 ve 10.’ya da gram altın hediye edilecek. Aynı zamanda Genç İstikbal Dergisi aboneliği hediye edilecek. Türkiye genelinde ise 1.’ye 8 bin TL, 2.’ye 6 bin TL, 3.’ye de 4 bin TL hediye edilecek. Ödül töreni 31 Aralık Pazartesi günü 19:30 da Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde yapılacak Mekke’nin Fethi programında takdim edilecektir.