Gazetemize kutlama ziyaretleri

Gazetemize kutlama ziyaretleri
Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle 10 Ocak’ta gazetemize kutlama ziyaretleri gerçekleştirildi. Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehti Demir, yaptığı açıklamada, “Basın mensupları için büyük bir önem taşıyan bu günde,...

Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle 10 Ocak’ta gazetemize kutlama ziyaretleri gerçekleştirildi. Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehti Demir, yaptığı açıklamada, “Basın mensupları için büyük bir önem taşıyan bu günde, bize değer verip ziyaretimize gelen ve telefon vasıtasıyla kutlama mesajını ileten herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türkiye’de 10 Ocak’ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, hafta içerisinde gazetemize tebrik mesajları gönderilerek ziyaretler gerçekleştirildi.

Gazetemizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutlayanlar arasında Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çoban, CHP İlçe Başkan Adayı Tahir Yıldız, Ornitoloji Derneği Başkanı Bahattin Canabay, SYDV Müdürü Ahmet Turan ve Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay yer aldı.

Önemli bir misyon üstleniyorsunuz

Gazeteciliğin kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleği olduğunu dile getiren Sarayönü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abide İşçi, “Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, yaşadığımız ortamda tartışmasız olarak kabul görmektedir.

Bu yönüyle demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasimizin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, her zaman ve her yerde büyük bir özveri ile çalışan sizleri tebrik ediyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.” dedi.

İlçemiz için çok değerlisiniz

Sarayönü Gazetesi’nin ilkelerinden ve tarafsızlığından taviz vermediğini belirten Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş ise, “Sarayönü Gazetesi yayın hayatında kurulduğu günden bugüne kadar ilçemizde herkesin takdirini gördü. Geride kalan 12 yılda birçok önemli konuyu gündeme getirip çözümü noktasında katkıda bulundunuz. İlçemiz için çok değerlisiniz. Gazeteniz yayın hayatına geçtikten sonra ilçemiz hareketlendi ve yapılan çalışmalar ilçe dışında da ilgiyle takip edilir oldu.” şeklinde konuştu.

Hepimizin sesi oldunuz

Ladik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Çoban, “Toplumun hem gözü kulağı, hem de sesi olan; haber alma hürriyetimizin sağlanmasında zor şartlar altında özveriyle görev yapan basın mensuplarının ve özellikle yerelde ilçemizde çok önemli çalışmalara imza atan Sarayönü Manşet Gazetesi sahibi ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Toplum, basını kadar özgürdür

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize kutlama ziyaretinde bulunan ilçemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından Ornitoloji (Kuşçular) Derneği Başkanı Bahattin Canabay, “Gelişimi, insanlığın modernleşmesiyle paralellik arz eden, hatta bir anlamda buna öncülük eden mesleklerin başında gazetecilik gelmektedir. Basın ne kadar gelişmişse, demokrasiler de o kadar gelişmiştir. Ve basın ne kadar özgürleşebilmişse, toplumlar da o kadar özgürleşebilmiştir.” dedi.

Desteğimiz sizinle

CHP İlçe Başkan Adayı Tahir Yıldız  “Sarayönü Manşet Gazetesi siyasi partilerden sivil toplum kuruluşlarına, resmi kurumlardan özel kuruluşlara kadar her kesimin sesi oldu. Sanayicisinden siyasetçisine, sporcusundan müdürüne, esnafından simitçisine kadar herkes Salı gününü iple çekiyor. Bunun aynen devam etmesi herkes destek olmalı. Bilgiye ulaşmanın kolay olduğu fakat doğru bilgiyi bulmanın zorlaştığı günümüzde, siz değerli basın mensubu kardeşlerimizin büyük bir özveri ile çalıştıklarının farkındayız. Bizlerin desteği her zaman sizlerle olacaktır.

SYDV Müdürü Ahmet Turan ve Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay ise telefon ile arayarak tebriklerini iletti.

Etiketler :