Futsal turnuvası düzenlendi

Futsal turnuvası düzenlendi
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında ortaokullar arası erkekler futsal turnuvası düzenlendi.Sarayönü'nde bulunan beş ortaokulun katıldığı...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında ortaokullar arası erkekler futsal turnuvası düzenlendi.

Sarayönü'nde bulunan beş ortaokulun katıldığı turnuvada ilk hafta karşılaşmaları tamamlandı. Turnuvanın ilk gününde Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu, Gazi Ortaokulu'nu 5-2, İsmail Kara Ortaokulu, Halıcı İstiklal Ortaokulu'nu 4-3 yendi. İkinci günde İsmail Kara Ortaokulu, Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu'nu 5-4, Gazi Ortaokulu, Halıcı İstiklal Ortaokulu'nu 3-1 yendi. Üçüncü günde ise Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu, Gazi Ortaokulu'nu 4-3, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu, Halıcı İstiklal Ortaokulu'nu 3-1 yendi.

Oynanan karşılaşmaların ardından Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu 6 puan, İsmail Kara Ortaokulu 6, Gazi Ortaokulu ve Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu 3'er puan aldı. Bu hafta oynanacak olan karşılaşmalarla şampiyon belirlenecek.