Futsal şampiyonu İsmail Kara

Futsal şampiyonu İsmail Kara
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında ortaokullar arası erkekler futsal turnuvası tamamlandı.Sarayönü'nde bulunan beş ortaokulun katıldığı...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında ortaokullar arası erkekler futsal turnuvası tamamlandı.

Sarayönü'nde bulunan beş ortaokulun katıldığı turnuvada ikinci hafta karşılaşmaları tamamlandı. Turnuvanın ikinci haftasındaki ilk karşılaşmada İsmail Kara Ortaokulu, Gazi Ortaokulu'nu 8-2 yenmeyi başardı. Bir sonraki karşılaşmada ise Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu'nu 6-2 yendi. Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu ile Halıcı İstiklal Ortaokulu'nu karşı karşıya getiren karşılaşmada ise maç 7-6 Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu'nun üstünlüğü ile sona erdi. Turnuvanın son karşılaşmasında İsmail Kara Ortaokulu, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu'nu 8-2 yendi.

Oynanan karşılaşmaların ardından İsmail Kara Ortaokulu 12, Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu 9 puan, Ladik Ahmet Hüdai İmam Hatip Ortaokulu 6 puan, Gazi Ortaokulu 3 puan aldı. Halıcı İstiklal Ortaokulu turnuvada hiç puan alamadı. Bu sonuçlarda İsmail Kara Ortaokulu 12 puanla şampiyon oldu.