Fotoğraf ödülleri sahiplerini buldu

Fotoğraf ödülleri sahiplerini buldu
Sarayönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ödüllü 2. ulusal fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada Mustafa...

Sarayönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ödüllü 2. ulusal fotoğraf yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İlçenin doğal, toplumsal ve kültürel dokusuna dikkat çekmek amacıyla tertip edilen yarışmada Mustafa Cebecioğlu birinci oldu.

Fotoğraf yarışmasının ödül töreni, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde gerçekleştirildi. Ödül törenine, yarışma Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, MHP İlçe Başkanı Mehmet Kozan ve daire amirleri katıldı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, programda yaptığı konuşmada geleneksek hale getirmeyi amaçladıkları fotoğraf yarışmalarıyla önemli bir ilçe arşivi oluşturmak istediklerini söyledi.

Sarayönü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasında Mustafa Cebecioğlu birinci, Ahmet Harmancı ikinci, Cengiz Teksakalı üçüncü oldu. Seyit Konyalı ve Nuh Köstekli mansiyon ödülü kazandı.

Yarışmada birinci olan Mustafa Cebecioğlu'na ödülünü Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak takdim etti. İkinci olan Ahmet Harmancı ödül törenine katılmazken üçüncü olan Cengiz Teksakalı’nın ödülünü Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu verildi.  Yarışmada birinci olana 3 bin 500, ikinci olana 2 bin 500, üçüncü olana 1,500 lira para ödülü verildi. Mansiyon ödülünü kazananlara ise 750’şe lira verildi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle Konya'nın seçkin ilçelerinden biri olan Sarayönü'nün ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.