Fırsatçılardan beklenen hareket!

Fırsatçılardan beklenen hareket!
Dünyaya korku salan corona virüsü, uyanıklara yaradı. Salgın öncesi 2 liradan satılan maskeler "coronasavar" adı altında, 120 liradan satılıyor.Maskeye artan taleple birlikte uyanıklara yine gün doğdu. Sıradan maskeler sosyal...

Dünyaya korku salan corona virüsü, uyanıklara yaradı. Salgın öncesi 2 liradan satılan maskeler "coronasavar" adı altında, 120 liradan satılıyor.

Maskeye artan taleple birlikte uyanıklara yine gün doğdu. Sıradan maskeler sosyal medyadan ve e-ticaret sitelerinden "coronasavar, virüsü emiyor, corona için orijinal" gibi sloganlarla satılıyor. Çeşidine göre, 2 liradan başlayan maskelere konulan fiyat 120 liraya kadar çıkıyor.

Corona virüsü dünyaya da yayılmaya devam ederken Türkiye'de tedbirlerini arttırdı. Uzmanlar tarafından halka "temizlik" uyarıları da yapılıyor. Türkiye'de son günlerin en önemli tartışma konusu ise maskeler... Halkın korkusunu paraya çevirmek isteyenler, maske fiyatlarında oynamaya başladı.

YALAN YANLIŞ YÖNTEM GELİŞTİRDİLER

İşin ilginç yanı, bu durumdan para kazanmak isteyenlerin yeni pazarlama yöntemleri geliştirmekte gecikmemesi. Hemen her yerde hiçbir özelliği olmayan düz maskeler bile Coronavirüs'ten koruduğu iddiasıyla satışa çıkıyor. İnternet sitelerinde, ‘En üst düzey corona önleyici’, ‘Koronavirüsü emen maske’, ‘Korona için orijinal teknoloji ’, ‘Grip maskesi ventilli’ gibi memleket işi pazarlama yöntemlerini görebilirsiniz.