Fırsat bu fırsat

Fırsat bu fırsat
Sarayönü Belediyespor, ligin 6'ncı haftasında yine bir Antalya temsilcisi ile karşı karşıya gelecek. Kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz yıl 3'ncü ligden düşen Manavgatspor'u ağırlayacak olan yeşil siyahlıların, telafi...

Sarayönü Belediyespor, ligin 6'ncı haftasında yine bir Antalya temsilcisi ile karşı karşıya gelecek. Kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz yıl 3'ncü ligden düşen Manavgatspor'u ağırlayacak olan yeşil siyahlıların, telafi için alt sıralarda bulunan rakibinden 3 puan alması gerekiyor.

Zorlu Manavgat Belediyespor karşılaşmasından 1 puan ile dönerek avantaj elde eden Sarayönü Belediyespor, önceki haftalarda kaybettiği puanları telafi edebileceği bir karşılaşmaya çıkacak. İddialı rakiplerin karşı karşıya geldiği 6'ncı haftada mutlak olarak 3 puanı hanesine yazdırması geren Sarayönü Belediyespor'un diğer maçların sonuçlarını lehine çevirmesi bekleniyor.

Sakat olan Aytaç Solunoğlu ve kırmızı kart cezalısı Alper Erkoç'tan yoksun olarak Manavgatspor karşılaşmasına hazırlanacak olan temsilcimiz, bugün yeniden topbaşı yaptı. Genç ve dinamik oyuncularda kurulu Manavgatspor karşısında aynı düzeyle mücadele sergilemesi gereken Sarayönü Belediyespor'un, tecrübeli ve usta oyuncularıyla sonuca gitmesi bekleniyor.

Öte yandan bu hafta kendi evinde Gölhisarspor'u 4-3 yenerek düşme hattından kurtulan Manavgatspor'da moraller yerine geldi. Buna rağmen kontenjan fazlası bulunan Antalya'da ligden direk olarak düşmesine garanti gözüyle bakılan Manavgatspor'da oyuncular, kendini ispat etmek ve prestij için elinden gelen mücadeleyi verecek.

Antalya temsilcisinin 5'nci hafta sonunda 1 galibiyeti, 1 beraberliği ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Grubun en fazla gol yiyen ikinci takımı olan Manavgatspor, toplamda 4 puan elde etti.