Fatih Özgökçen'den transfer açıklaması

Fatih Özgökçen'den transfer açıklaması
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, açıklamalarda bulundu. Özgökçen, gündemi değerlendirdi.Takımın 3 haftalık performansı değerlendiren Özgökçen, "7 puanlık bir süreç geçirdik, şu an genel periyot bizi memnun ediyor. Biz...

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, açıklamalarda bulundu. Özgökçen, gündemi değerlendirdi.

Takımın 3 haftalık performansı değerlendiren Özgökçen, "7 puanlık bir süreç geçirdik, şu an genel periyot bizi memnun ediyor. Biz her zaman hocamıza mücadeleci ruh sahaya ne kadar yansırsa biz de o kadar memnun oluruz demiştik, sağ olsunlar şu an için memnunuz. Futbolcu arkadaşlarla samimiyeti birlikteliği sağlamak gerekiyor. Bu sayede de bir kolej havası oluşuyor haliyle. Biz de bunu sağlayabilmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Transfer heyecanlandıracak!

Başkan Özgökçen, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Forvet ve sağ kanat için çalışmaları olduğunu belirten Özgökçen şunları söyledi: "Biz forvet ve kanat çalışmalarımızı belli bir noktaya getirdik, inşallah transfer dönemi de kapanmadan tamamlamaya çalışacağız. Şu aşamada, yine frekansımızın çok iyi uyuştuğu Balkan kökenli transferlerimiz olacak ama tabi daha önemlisi beni çok heyecanlandıran bir transfer olacak hem forvette hem de sağ kanatta."

Arnavut İnadı gibi Konya inadı!

Takımının maçlardaki inadından memnun olduğunu vurgulayan Fatih Özgökçen, "Sonuç itibariyle futbol da bir spor ve biz bu sporda 90 dakika mücadeleden vazgeçilmemesi gerektiğini aktarmak istiyoruz. Maçlarımıza bakıldığında son anlarda ve 2. yarılarda çok daha farklı oynuyoruz. Şu anki 3 maçtan memnunuz o mücadele yansıyor ama bunu 38 maça da yaymamız gerekiyor, önemli olan budur bizim için" diye konuştu.

Büyük paralar veremeyiz!

Özgökçen, kulübümüzde mali disiplini sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Kulübün borçlarını bilerek göreve geldiklerini belirten Başkan, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz kulübün borçlarını bilerek geldik. Buradaki amacımız sürdürülebilir bir yönetim anlayışı, gerek ekonomik açıdan gerekse de sportif başarı açısından. Çünkü biz 1.5 milyon 2 milyon € gibi paralar veremeyiz şu an. Mütevazi bir yapımız var. Bunun için de mali disiplin şart. Biz de planlamalarımızı ve çalışmalarımızı bu doğrultuda hazırlayarak ilerlemeyi hedefliyoruz inşallah."

Hedeflerimiz var!

Kulübün hedefleri hakkında da bilgi veren Başkan Özgökçen, "Biz göreve geldiğimizde mütevazi bir takımız, ilk 10 içinde yer alsak yeterli dedik ama biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Tabi ki üst sıralarda bitirmeyi çok isteriz. O üst sıraların da kaçıncılık olduğunu siz hesaplayın artık. Konyaspor her zaman hedefi olan bir kulüptür." dedi.

Anadolu Futbolu unutulmamalı!

Başkan Özgökçen sözlerini şöyle bitirdi: "Sizlere Anadolu futbolu noktasında çok büyük görev düşüyor bence. Çünkü durumlar ortada, ligi 4-5 takım değil de tüm takımlar özelinde değerlendirmemiz lazım. Tabi bazı takımlarımıza daha fazla yer ayırılması normaldir ancak ne olursa olsun Anadolu'ya da önem verilmeli çünkü biri olmadan diğeri olmaz. Çünkü iki taraf da ayrılmaz bir bütündür. Şampiyon olan takım sayısında ne kadar artış olursa, o lig o kadar fazla değerlenir."

Xxx