Fatih Erbakan, Sarayönü’ne geldi

Fatih Erbakan, Sarayönü’ne geldi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve kurmayları, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Sarayönü’ne gelerek, partinin ilçe teşkilatını ve esnafları ziyaret etti.İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve ilçe teşkilatı tarafından...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve kurmayları, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Sarayönü’ne gelerek, partinin ilçe teşkilatını ve esnafları ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve ilçe teşkilatı tarafından Ladik mahallesinde karşılanan Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan ve kurmayları ilk olarak Ladikli Ahmet Hüdai’nin mezarına giderek kabir ziyaretinde bulundu.

Kabir ziyaretinin ardından Ahmet Hüdai’nin Ladik’te bulunan evine geçen Erbakan ve kurmayları, buradaki ziyaretinin ardından esnaf ziyaretlerine başladı. Esnafın ve halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Erbakan, öğle namazını kıldıktan sonra ziyaretlerini sonlandırarak ilçeden ayrıldı.

Genel Başkan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Kaya, “Yaklaşık bir yıllık kısa görev sürem içerisinde partimizin Genel Başkanını ilçemizde ağırlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

İlk günden itibaren ilçemizin daha ileri gitmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyor olmamızın yanı sıra ilçe halkımızın doğrudan Genel Başkanımızla hasbihal etmesi ve sorunlarını dinleyip sorularını cevaplayarak gelecek planlarını anlatması ilçemiz için çok faydalı olacağı kanaatindeyim ilerleyen dönemlerde tekrar Başkanımızı ilçemizde ağırlamak için sabırsızlanıyorum.” dedi.