Fark ödemesi listesi askıda

Fark ödemesi listesi askıda
Sarayönü’nde 2019 yılı Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteği ödemesi ile ilgili çiftçi detayındaki icmaller askıya çıkartıldı.Sarayönü Tarım ve Orman Müdürü Güngör Çiğdem, yaptığı açıklamada, “Sistemden alınan...

Sarayönü’nde 2019 yılı Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteği ödemesi ile ilgili çiftçi detayındaki icmaller askıya çıkartıldı.

Sarayönü Tarım ve Orman Müdürü Güngör Çiğdem, yaptığı açıklamada, “Sistemden alınan ve her mahalle için hububat ve baklagil fark ödemesi desteği hak edişlerine esas teşkil edecek çiftçi detayındaki icmaller akıya çıkartılmıştır. Çiftçilerimizin öncelikle askı belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadığını (Baba Adı, Doğum tarihi, T.C. kimlik/Vergi numaraları), Ürün Grubu, Desteğe Tabi Üretim Alanı (da), Satış Miktarı (kg) ve toplam destekleme miktarları ile ilgili bilgilerinin kontrol etmeleri gerekmektedir. Maddi hatalara ilişkin olarak yazılı itirazlar askıda kalma süresi zarfında İlçe Müdürlüğümüze yapılacaktır. İtiraz olmadığı takdirde icmaller kesinlik kazanacaktır. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için askı cetvellerini mutlaka kontrol etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecek olup, daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacak ve herhangi bir hak doğurmayacaktır.” dedi.