Eymen bebeğe destek

Eymen bebeğe destek
Sakarya da yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastası 6 buçuk aylık bebeklerinin 561 bin dolar tutarındaki ilaç masrafları için taraftarlar seferber oldu. Başlatılan yardım kampanyasına Sarayönü...

Sakarya da yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin SMA (Spinal Musküler Atrofi) hastası 6 buçuk aylık bebeklerinin 561 bin dolar tutarındaki ilaç masrafları için taraftarlar seferber oldu. Başlatılan yardım kampanyasına Sarayönü Belediyespor'da destek oldu. Isparta Davrazspor karşılaşması öncesinde #EymeninSiyahınaYeşilOl pankartı açan futbolcular, taraftarları yardıma davet etti.

Sakarya taraftar grubu Tatangalar, sosyal medyada #EymeninSiyahınaYeşilOl diyerek başlattıkları kampanya Türkiye geneline yayıldı. Eymen in 10 binde 1 görülen bu hastalıktan kurtulması için 3. Lig de bulunan Sakaryasporlular dan önce 3. Lig deki Afyonspor ve 2. Lig kulüplerinden Kocaeli Birlikspor da kampanya başlattı. Başlatılan kampanyaları daha anlamlı kılansa ise bu kulüplerinin uzun süredir mali krizlerle, hatta kapanma tehlikesiyle boğuşuyor olması.