Evde sezonun son maçı

Evde sezonun son maçı
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 2016-2017 sezonunun son iç saha karşılaşmasına bu hafta sonu çıkacak. Pazar günü oynanacak karşılaşmanın ardından ilçe stadı uzun bir dinlenme dönemine girecek.Grubun şampiyonluk...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 2016-2017 sezonunun son iç saha karşılaşmasına bu hafta sonu çıkacak. Pazar günü oynanacak karşılaşmanın ardından ilçe stadı uzun bir dinlenme dönemine girecek.

Grubun şampiyonluk adaylarından olan Isparta Davrazspor'u ağırlayacak olan Sarayönü Belediyespor, evinde perdeyi zorlu rakibi ile kapatacak. Isparta Davrazspor'un şampiyonluk iddiasından dolayı karşılaşmanın heyecan dolu geçmesi beklenirken, seyirciler için ilçede bu sezonun son karşılaşmasını izleme fırsatı olacak.

Bu sezon herhangi bir iddiası ve düşme riski bulunmadığı için takıma olan ilgisi düşen taraftarların iç sahada oynanacak olan son karşılaşmaya ilgi göstermesi bekleniyor. Gelecek sezona kadar maçlardan uzak kalacak olan taraftarların, sosyal imkanların kısıtlı olduğu ilçede güneşli olması beklenen pazar günü tribünlere gereken ilgiyi göstereceği tahmin ediliyor.