Esnaflara 40 yıl plaketi

Esnaflara 40 yıl plaketi
Sarayönü'nde kırk yılı aşkın süreden beri faaliyet gösteren emektar esnaflara, Sarayönü Platformu tarafından plaket takdim edildi.Her ay düzenli olarak toplantı düzenleyerek ilçe ile konuları masaya yatıran Sarayönü Platformu,...

Sarayönü'nde kırk yılı aşkın süreden beri faaliyet gösteren emektar esnaflara, Sarayönü Platformu tarafından plaket takdim edildi.

Her ay düzenli olarak toplantı düzenleyerek ilçe ile konuları masaya yatıran Sarayönü Platformu, Aralık ayı toplantısında anlamlı bir uygulamaya imza attı. Toplantıya Kaymakam Tarık Bahadır, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, CHP İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya, SP İlçe Başkanı Zita Tokgöz, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş, Süt Birlik Başkanı Mustafa Erdoğdu, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, mahalle muhtarları ve çalışma yaşamında 40 yılını doldurmuş esnaflar katıldı.

Yemekli toplantının ardından gerçekleştirilen programda konuşan Sarayönü Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, yaptığı açıklamada, "Sarayönü ticaretinde 40 yılını deviren muhteren ağabeylerimize plaket takdim etmek istedik. Bugün ahilik kültürü bizlere ulaşmış ve hala yaşamaya devam ediyorsa bu sizlerin sayesindedir. Bundan sonraki süreçte de birlikte uzun yıllar geçirmek en büyük dileğimiz" dedi.

Programda Sarayönü esnaflarından Cafer Can, Fuat Atçeken, Hüseyin Çetinkaya, Üzeyir Kulcabay, Tahir Köprülü, Ali Osman Çelik, Özcan Ulusoy, Necip Memiş, Mustafa Köstekli, Abdullah Kas, Hüseyin Han, Fikret Kalender, Ramazan Şen ve

Etiketler :