ertuğrul derneğinde görev değişimi

ertuğrul derneğinde görev değişimi
Ertuğrul Mahallesi eğitim kültür sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde yapılan genel kurul ile yeni yönetim belirlendi.23 Ağustos tarihinde Ertuğrul Mahallesi konağında gerçekleştirilen genel kurul ile dernek başkanlığına...

Ertuğrul Mahallesi eğitim kültür sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde yapılan genel kurul ile yeni yönetim belirlendi.

23 Ağustos tarihinde Ertuğrul Mahallesi konağında gerçekleştirilen genel kurul ile dernek başkanlığına Zeki Yıldız oy birliği ile seçildi.

Köy halkından yoğun ilginin olduğu genel kurulda Niyaz Gül başkanlığındaki eski yönetime yaptıkları özverili ve önemli çalışmalar nedeniyle teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Toplantıda ayrıca köy halkı ile istişare edilerek yapılacak çalışmalar, köyün ihtiyaçları, aidatların toplanması ve ne şekilde değerlendirileceği konusunda da görüşmeler yapıldı.

Genel kurulda alınan önemli bir karar da bundan sonra köyde yapılacak düğünlerde silah atılması yönünde.

Yeni başkan Zeki Yıldız düğünlerde çocukları ve bayanları korkutan hatta istenmeyen çok acı kazalara neden olan düğünlerde silah atılmasının önüne geçmek için tüm Ertuğrul Mahallesinde sakinlerinin çok hassas davranacağının altını çizdi.

Başkan Yıldız ayrıca önümüzdeki günlerde Mahalle konağı içerisinde bir kütüphane oluşturmak için çalışmalar yapacağını da dile getirdi.

Zeki Yıldız başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Yardımcısı Muhammed Nazım Gül, Genel Sekreter İmran Öz, Sayman İbrahim Toy Ve Üyeler Kübra İnan, Furkan Öz, Semican Özdemirkan.