Ereğli’de puanlar paylaşıldı

Ereğli’de puanlar paylaşıldı
Sarayönü Belediyespor’un ikinci yarının açılış karşılaşmasında oynaması gereken ama kar muhalefeti nedeniyle oynayamadığı Ereğlispor karşılaşması hafta içerisinde oynandı.Deplasmanda Ereğlispor’a konuk olan temsilcimiz,...

Sarayönü Belediyespor’un ikinci yarının açılış karşılaşmasında oynaması gereken ama kar muhalefeti nedeniyle oynayamadığı Ereğlispor karşılaşması hafta içerisinde oynandı.

Deplasmanda Ereğlispor’a konuk olan temsilcimiz, direkt düşme potasından kurtulabilmek için galibiyet ihtiyaç duyuyordu. Her iki takımında düşmemek için verdiği mücadele neticesinde karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Her iki takımın da çok fazla risk almaya yanaşmadığı ve temkinliği bir oyun sergilediği karşılaşmada zaman zaman her iki ekipte tehlikeli pozisyonlara girse de oyunda gol sesi çıkmadı.

Başladığı şekilde 0-0 berabere biten karşılaşmanın ardından her iki ekipte hanesine 1 puanı yazdırdı. Ereğlispor bu skorla puan avantajını korurken, Sarayönü Belediyespor ikil averajda üstünlüğü ele geçirdi.