Endüstriyel Alanlarda Yerden Isıtma Avantajını Yakalayın

Endüstriyel Alanlarda Yerden Isıtma Avantajını Yakalayın
Endüstriyel tesis ve ticari yapılarda boru hatları ve tanklardaki sıcaklıkları korumak ve donmayı önlemek hayati bir uygulamadır. Geniş bir kullanım alanı sunan heat trace adı verilen kablolar Isıtmax güvencesi sayesinde her türlü...

Endüstriyel tesis ve ticari yapılarda boru hatları ve tanklardaki sıcaklıkları korumak ve donmayı önlemek hayati bir uygulamadır. Geniş bir kullanım alanı sunan heat trace adı verilen kablolar Isıtmax güvencesi sayesinde her türlü projeye özel bir şekilde tasarlanır ve üretilir.

Isıtıcı kablolar enerji sağlandığı zaman kendisini ısıttığı gibi çevreye de ısı yaymasıyla bilinen kablolardır. Endüstriyel olduğu gibi farklı amaçlarda da kullanılabilirler. Amacı donmayı önlemek olan bu kablolar boru ısıtmadan yer ısıtmaya kadar her alanda ısıtma işlemini yapabilir. Isıtmax sayesinde ihtiyaç duyan herkes kaliteli malzeme ve uygun fiyat politikası ile temin edebilir, güvenle dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Ayrıca Varilden pompaya, flanştan boruya kadar tüm önemli tesisat yapılarında kullanılan ekipmanlarda da sıcaklık kontrolü ve dona karşı korumak çok önemlidir. Yüksek standartlarda üretilen kaliteli kablolar, zorlu kullanım koşullarına direnir ve pek çok ülkedeki sanayi kuruluşlarında çalışmaya devam etmektedir.

Uygun Maliyet Yüksek Kalite Kablolar

Kendinden reguleli olarak bilinen kablolar ya da seri dirençli rezistans kabloları sayesinde gerçekleştirilen ısıtma çözümleri sayesinde alışılmış ısıtma çözümlerinin aksine maliyet, kontrol ve güvenlik açısından benzersiz avantajları kullanıcısına sunuyor. Ceket, Kemer ve kabin tipi varil ısıtıcılar sayesinde de varil ve tanklardaki akışkan maddeler işlem sıcaklığında muhafaza edilir.

Isıtıcı sistemlerin kalitesi olması kadar, sistemleri kontrol eden termostat çeşitlerinin de kaliteli olması zorunluluktur. Yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılan termostatlar, zeminden 150 cm yukarı yerleştirilmeli zeminin sıcaklığını ölçebilmek adına ikinci bir boru hattı çekilmelidir. Algılama özelliği olan sensörler, ortamın durumuna göre istenilen sıcaklık aralığını ulaşmak maksadıyla yapılan veri girişini baz alarak çalışır. Yerden ısıtma otomasyonunun sağlıklı çalışması için bütün parçaların birbirine uyumlu olması zorunluluktur. Özellikle kablosuz bir şekilde kontrol edilen ısıtma sistemlerinde, ısıtma uygulanan yerler, kollektör sayısı ve mesafesi iyi hesaplanmalıdır.

Termostatlarınızı Seçmek İçin Doğru Adrestesiniz

Yerden ısıtma uygulaması yapılacak alana ve bütçeye göre manuel ve programlanabilir olmak üzere iki farklı termostat çeşidi vardır.

Manuel termostatlar, kullanıcı kontrolüne göre çalışan termostatlar olup kullanım tercihine göre sıcaklığı anlık olarak değiştirme imkanı olduğu gibi belirli bir zaman aralığı için de ayarlanabilir. Programlanabilir termostatlar ise zemin sıcaklığını sabitleyebilir, böylece enerji tasarrufu yapılmasına da imkan sunabilir. Siz de size uygun termostatları