En istikrarlı takim Sarayönü

En istikrarlı takim Sarayönü
Bölgesel Amatör Lig bu yıl 7. Sezonunu geride bıraktı. Konya Bölgesel Amatör Ligde 3 takımla temsil edilirken geride kalan 7. sezonda İhsaniye Gençlerbirliği nin lige katılmamasıyla bu yıl ilk kez iki takımla mücadele etti.Bu...

Bölgesel Amatör Lig bu yıl 7. Sezonunu geride bıraktı. Konya Bölgesel Amatör Ligde 3 takımla temsil edilirken geride kalan 7. sezonda İhsaniye Gençlerbirliği nin lige katılmamasıyla bu yıl ilk kez iki takımla mücadele etti.

Bu yıl 7. Sezonunu geçiren Bölgesel Amatör Ligde Konya takımlarının yaşadığı tek başarı 3.Lige yükselme baraj maçları oynamak oldu. Bu başarıyı ise yakalayan tek takım Bölgesel Amatör Ligin başlangıcından bu yana Konya yı temsil eden Sarayönü Belediyespor oldu. Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezonu grup şampiyonu olarak tamamladı ve 3. Lige yükselme baraj maçları oynama hakkını elde etti.  Yeşil-siyahlı ekip bu maçlarda  2 şansı olmasına rağmen 2 maçta da yenilerek 3.Ligin kapısından döndü. Sarayönü Belediyespor un bu başarısı dışında Konya takımlarının başka bir başarısı bulunmuyor. Bu güne kadar  Sarayönü Belediyespor dışında bu ligde mücadele eden birçok takım ya küme düştü ya da vasatı aşamadı.