Emirhan ve Muhammed Yaşar sünnet oldu

Emirhan ve Muhammed Yaşar sünnet oldu
Sarayönü nde Yiğen Zahire'nin sahibi Yaşar Yiğen'in torunu, Hacı Hüseyin Yiğen'in oğlu Emirhan ve Muhammed Yaşar, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile sünnet ettirildi.Esma-Hacı Hüseyin Yiğen çiftinin oğlu, Güldane-Yaşar...

Sarayönü nde Yiğen Zahire'nin sahibi Yaşar Yiğen'in torunu, Hacı Hüseyin Yiğen'in oğlu Emirhan ve Muhammed Yaşar, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile sünnet ettirildi.

Esma-Hacı Hüseyin Yiğen çiftinin oğlu, Güldane-Yaşar Yiğen ve Saliha-Tahir Yıldız'ın torunu olan Emirhan ve Muhammed Yaşar,, hafta sonu düzenlenen sünnet düğününde erkekliğe adım attı. Yiğen ailesinin evinde gerçekleştirilen düğüne ailesinin çok sayıda seveni ve yakını davetli olarak katıldı. Cumartesi günü düzenlenen düğün, gezi ile başladı. Sünnet çocuğunu gezdirmek amacıyla konvoy oluşturulurken, ilçede dolaşan araçlar daha sonra düğün evine gitti. Gezinin ardından davetlilere Sarayönü ne özgü düğün pilavı ikram edildi. Düğünün mutluluğu ve neşesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar kına gecesi ile devam etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Yiğen ailesini tebrik eder, erkekliğe adım atan Emirhan ve Muhammed Yaşar'a,  geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.