Emek ailesinin acı günü

Emek ailesinin acı günü
Sarayönü'nün tanınan ve sevilen simalarından Mehmet Emek, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Merhum Emek'in cenazesine çok sayıda seveni ve yakını katıldı.Başına gelen talihsiz bir kaza sonucu iç kanama geçiren Mehmet...

Sarayönü'nün tanınan ve sevilen simalarından Mehmet Emek, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Merhum Emek'in cenazesine çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Başına gelen talihsiz bir kaza sonucu iç kanama geçiren Mehmet Emek, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Vefatının ardından Sarayönü'nde ki evinde getirilen 81 yaşındaki Mehmet Emek'in cenazesi, 31 Mayıs 2017 çarşamba günü kaldırıldı. İkindi namazına müteakip evinden kaldırılan merhum Mehmet Emek'in cenaze namazı, evinin karşısında bulunan Konuklar yolu mezarlığında kılındı. Cenazeye Emek ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı. Merhum Mehmet Emek, kılınan cenaze namazının ardından helallik alınarak kabrine defnedildi. Definin ardından Emek ailesi kabristan çıkışında taziyeleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak merhum Mehmet Emek'e Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı dileriz.