Dört oyuncu daha gönderildi

Dört oyuncu daha gönderildi
Sarayönü Belediyespor'da sezon başından bu yana istenen ölçüde beklentileri karşılayamayan ve ikinci yarıda verim alınamayacağı düşünülen dört oyuncu daha takımdan gönderildi. İlk yarı tamamlanmadan dört oyuncuyla daha...

Sarayönü Belediyespor'da sezon başından bu yana istenen ölçüde beklentileri karşılayamayan ve ikinci yarıda verim alınamayacağı düşünülen dört oyuncu daha takımdan gönderildi. İlk yarı tamamlanmadan dört oyuncuyla daha yollar ayrılmıştı.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen forvet oyuncusu Akın Taşkın ve kaleci Altay Kartal ile bir buçuk sezondur takımda bulunan savunma oyuncusu Eren Özaydemir ile geçtiğimiz hafta içerisinde yollar ayrıldı. Yolların ayrıldığı bir başka oyuncu ise yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle eski performansına ulaşamayan Murat Ulusoy oldu.

Ligde alınan kötü sonuçların ardından radikal kararlar alan yönetim ve teknik heyet devre arasını beklemeden dört oyuncusunu takımdan göndermişti. Devre arasına girilmesi ile birlikte dört oyuncuyla daha yollar ayrıldı. Hedefi kümede kalma mücadelesine dönüşen Sarayönü Belediyespor'da devre arasında buna uygun olarak transferler gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Şu ana kadar 8 oyuncusunu gönderen Sarayönü Belediyespor'un gerçekleştireceği devre arası transferleri merakla bekleniyor.