Dört nala gelen başarı

Dört nala gelen başarı
Sarayönü Atçılık ve Binicilik Derneği, Konya ve Eskişehir'de katıldığı üst düzey at yarışlarında önemli başarılar elde etti.Geçtiğimi hafta düzenlenen Konya Valilik yarışına iki at ile katılan Sarayönü Atçılık...

Sarayönü Atçılık ve Binicilik Derneği, Konya ve Eskişehir'de katıldığı üst düzey at yarışlarında önemli başarılar elde etti.

Geçtiğimi hafta düzenlenen Konya Valilik yarışına iki at ile katılan Sarayönü Atçılık ve Binicilik Derneği, Konya 25. geleneksel at yarışlarında Akkurt isimli safkan Arap Atı ile birinci olarak Valilik kupasını kazandı. Yine bu organizasyonda Orfeus isimli safkan Arap atı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yarışında birinci gelerek şampiyonluk kupasını kazandı.

Bu hafta ise Eskişehir yarışlarına katılan Sarayönü Atçılık ve Binicilik Derneği, Eskişehir Valiliği koşusunda Akkurt isimli safkan Arap atı ile 3'ncülük elde etti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koşusuna ise Brave Grey isimli İngiliz safkanı ile katılan Sarayönü Atçılık ve Binicilik Derneği yine 3'ncülük başarısı elde etti. Ayrıca Orfeus isimli safkan Arap atı Mahmudiye Kaymakamlık koşusunda dördüncü oldu.