Doğru, dürüst, şeffaf ve samimi hizmete talibiz

Doğru, dürüst, şeffaf ve samimi hizmete talibiz
Sarayönü Süt Üreticileri Birliği genel kurulu yaklaşırken, başkan adaylarından Hasret Köse, kongre süreci ile ilgili olarak açıklamada bulundu.Adaylığı hakkında açıklama yapan Köse, şunları söyledi:“Değerli üreticilerimiz...

Sarayönü Süt Üreticileri Birliği genel kurulu yaklaşırken, başkan adaylarından Hasret Köse, kongre süreci ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Adaylığı hakkında açıklama yapan Köse, şunları söyledi:

“Değerli üreticilerimiz birliğimizi hep birlikte ayakta tutmak için tüm çaba ve gayretlerimizle doğru, dürüst, temiz yönetim kadrosuyla seçim arifesine girmiş bulunmaktayız. Geçtiğimiz yıllarda yapılan yanlışlara tekrar düşmemek için; bu yönetim kadrosunda bir ilki yapıyoruz. Karar veren başkan ve başkan yardımcısı değil aksine şeffaf ve açık yüreklilikle görev alan bütün kardeşlerimiz yönetimde söz sahibi olacak ve fikirlerini beyan edebilecekler. Aktif bir denetim kurulu ile yönetim kurulunun bütün sorumlulukları zamanında denetlenebilecek.”

Küslükleri bitireceğiz

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Köse, “Bütün üretici kardeşlerimizi küslüğü ve dargınlığı bir kenara bırakıp el birliğiyle bizlere destek olmak için birliğimize davet ediyoruz. Bu birlik hepimizin birliği Sarayönü ve 26 mahalleye hitap eden süt birliğimizi eski halinden daha iyi bir duruma getirebilmek için sizlerinde destekleriyle tek çatı altında toplanmamız gerekmektedir. Gelecek nesillerimize boş bir bina yerine içi dolu tam kapasite çalışan ve her zaman üreticinin yanında olan bir guru kaynağı bırakmak istiyoruz.” diye konuştu.

Birliğimizi büyüteceğiz

Köse, birliği özlenen günlerine taşımak için çalışacaklarını ifade ederek, “Bütün üreticilerimiz alın teri ve emeklerinin karşılığını eksiksiz ve zamanında alabilecek. Genç üreticilerimize güvence verip onlarla beraber üretimin yollarını açacağız. Allahın izniyle birliğimizi içerisinde bulunduğu sıkıntılardan çıkarıp bazı projelerle birliğimizin büyümesi için tam kadro yönetim olarak hizmetinizde olacağız. Bizlere destek veren vermeyen bütün üretici ve üye kardeşlerimize şimdiden teşekkür ederiz. Sağlıklı, mutlu ve helal kazançlar dileriz.” dedi.