Destekleme ve yetiştirme kursları açılacak

Destekleme ve yetiştirme kursları açılacak
Sarayönü Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada, mezun öğrencilere yönelik 2021-2022 Öğretim yılı için ücretsiz destekleme ve yetiştirme kurslarının açılacağı bildirildi.Kurslara başvuru yapmak isteyen öğrencilerin...

Sarayönü Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada, mezun öğrencilere yönelik 2021-2022 Öğretim yılı için ücretsiz destekleme ve yetiştirme kurslarının açılacağı bildirildi.

Kurslara başvuru yapmak isteyen öğrencilerin 24-30 Ağustos tarihleri arasında e-devlet üzerinden ya da Sarayönü Halk Eğitim Merkezine gelerek başvuru yapmaları gerekmektedir ifadelerine yer verildi.

Destekleme ve yetiştirme kursları hakkında açıklamalarda bulunan Sarayönü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Bozkurt, “Ücretsiz olarak açılacak kurslarda eğitimler, akıllı tahta, yaprak test, yardımcı kitap, rehber öğretmen ve eğitim koordinatörü eşliğinde verilecek. Merkez binada verilecek olan destekleme ve yetiştirme kurslarında adaylarımızı hijyenik ve ferah bir sınıf ortamı bekliyor. Başvurular 30 Ağustos’ta sona erecek, eğitimler ise 6 Eylül’de başlayacak. Kurstan faydalanmak isteyen öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun İnşallah.” şeklinde konuştu.