Denk rakip zorladı

Denk rakip zorladı
Sarayönü Belediyespor, Afyonkarahisar'da organize edilen hazırlık maçında ilk defa kendine denk bir rakiple karşılaştı. Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta mücadele edecek olan Aydın temsilcilerinden Didim Belediyespor ile karşı...

Sarayönü Belediyespor, Afyonkarahisar'da organize edilen hazırlık maçında ilk defa kendine denk bir rakiple karşılaştı. Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta mücadele edecek olan Aydın temsilcilerinden Didim Belediyespor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, rakibine 1-0 yenildi. Karşılaşmanın tek golünü 51'nci dakikada kaleci Altay'ın bireysel hatasında Jonas attı. Yeşil siyahlılar karşılaşmada mağlup olmalarına rağmen, rakibine sadece bir pozisyon verdi. Savunmada güven veren Sarayönü Belediyespor, hücum anlamında istenen tadı vermedi. Basit pas hatalarının yanı sıra bitirici vuruşlarda yaşanan sıkıntı, temsilcimizin pozisyon ve gol üretmesine engel oldu.

Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Sarayönü Belediyespor, yine Bölgesel Amatör Lig 7'nci grupta şampiyonluk hedefleyen Aydın temsilcisi Didim Belediyespor ile Afyonkarahisar kampında karşı karşıya geldi. Kocatee spor kompleksinde oynanan karşılaşmada Sarayönü Belediyespor 1-0 mağlup oldu. Yeşil siyahlıları mağlup eden gol 51'nci dakikada Jonas ile geldi. Sarayönü Belediyespor savunması, kaleci Altay'ın bireysel hatası dışında rakibine net gol pozisyonu vermedi. Savunma anlamında rakibine geçit vermeyen temsilcimiz, orta saha ile forvet hattı arasındaki koordinasyonu sağlamakta zorlandı. Basit pas hataları nedeniyle hücuma çıkarken çok fazla top kaptıran temsilcimiz, oyunu daha çok orta sahada oynadı. Bu sezon ilk defa zorlu bir rakiple hazırlık maçı yapan, yeşil siyahlılar, bu anlamda zaaflarını da daha iyi görmüş oldu.

Sarayönü Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısına Altay, Hasan Can, Hüseyin, Yunus Emre, Furkan, Mustafa Baştin, Hakan, Mustafa Dilek, Mücahit, Ferhat ve Ethem ilk 11'i ile çıktı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında Sarayönü Belediyespor'un sergilediği etkili oyun beğeni toplarken, oyunun sonraki bölümlerinde yeşil siyahlılar etkinliğini kaybetti.

5'nci dakikada Hüseyin'in ceza sahasına ortasında Ethem'in indirdiği topa Mücahit'in şutu az farkla auta gitti. 9'ncu dakikada Mustafa Dilek'in pasında Mücahit Ethem'i gördü. Şık bir hareketle topu önüne alarak vuran Ethem'in şutu az farkla auta gitti. 39'ncu dakikada Ethem'in uzaktan şutu kalecide kaldı.

İkinci yarıda oyuna Osman, Akın, Eren, Mevlüt, İlhan, Alperen ve Mustafa Baran da dahil oldu. 51'nci dakikada kaleci Altay'ın bireysel hatasında fırsatı iyi değerlendiren Jonas Didim Belediyespor'un tek golünü attı. 85'nci dakikada Osman'ın pasında Akın'ın şutu az farkla auta gitti. 89'ncu dakikada Alperen'in ceza sahasına kestiği topta Osman'ın şutu defanstan döndü. 90'ncı dakikada Akın'ın pasında Osman'ın plase vuruşu az farkla auta gitti. Karşılaşmanın genelinde forvet eksikliği dikkat çekerken, hücuma çıkma konusunda yaşanan koordinasyon sıkıntılarının zaman içerisinde çalışmalarla çözülmesi bekleniyor.