Defansa Emrah Günden

Defansa Emrah Günden
Sarayönü Belediyespor, defansta işi sıkı tutmak için İstanbul temsilcilerinden Kartalspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Emrah Günden’i kadrosuna kattı.Yeşil siyahlı ekiple anlaşma sağlayan oyuncu, direk olarak Antalya kampına...

Sarayönü Belediyespor, defansta işi sıkı tutmak için İstanbul temsilcilerinden Kartalspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Emrah Günden’i kadrosuna kattı.

Yeşil siyahlı ekiple anlaşma sağlayan oyuncu, direk olarak Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Futbola 2000 yılında Kartalspor’da başlayan Emrah Günden, 2005 yılına kadar Kartalspor altyapısında yetiştikten sonra Gençlerbilirği ile 2005 yılında profesyonel oldu. Profesyonel olarak iki yıl Gençlerbirliği ve Maltepespor ile çalışan Emrah Günden, Sultanbeyli Belediyespor ile amatöre dönüş yaptı. 10 sezon boyunca Sultanbeyli Belediyespor’da mücadele eden takımıyla şampiyon olan ve 3.Lig’e de yükselen Emrah Günden, bir yıllık Bulvarspor macerasının ardından yuvası olan Kartalspor’a geri döndü.

İlk yarıda hiç maç oynamadığı için maç kondisyonu noktasında eksikleri olan tecrübeli oyuncunun iyi bir hazırlık dönemi ile bu açığı kapatması ümit ediliyor. Bölgesel Amatör Lig’de 160 karşılaşmaya çıkıp 12 gole imza atan Günden, 3. Lig’de 44 maçta 3 gollük bir performansa imza attı.