Dağdere yolu patates tarlasına döndü

Dağdere yolu patates tarlasına döndü
Başhüyük ve Konar Mahalleleri nin Konya ile ulaşımını sağlayan Dağdere yolu kullanılamaz hale geldi. Bu yolun kullanılamaz duruma gelmesinden dolayı Konar ve Başhüyük mahalle sakinleri şimdi Biçer yolunu tercih etmeye başladı.Yaklaşık...

Başhüyük ve Konar Mahalleleri nin Konya ile ulaşımını sağlayan Dağdere yolu kullanılamaz hale geldi. Bu yolun kullanılamaz duruma gelmesinden dolayı Konar ve Başhüyük mahalle sakinleri şimdi Biçer yolunu tercih etmeye başladı.

Yaklaşık 10 km fark ettiği için özellikle Başhüyüklü ve Konarlı vatandaşların ağırlıklı olarak tercih ettiği Dağdere Sarayönü yolunun bozukluğu nedeniyle vatandaşlar tepkili. Ağır kış şartlarıyla daha da bozulan yol özellikle otomobiller için kullanılamaz halde. Vatandaşlar ortasında büyük çukurların oluştuğu yolun bir önce yapılmasını istiyor.

Sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar, “Hasat mevsiminin başlamasıyla buradan geçecek yüklü traktör ve kamyonlar yolu daha da kullanılmaz hale getirecek. Yoldan geçen otomobillerin çukurlar nedeniyle hasar görmesi de söz konusu” diyerek bir an evvel çözüm beklediklerini dile getirdiler.

Â