Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Cumhuriyet Bayramı kutlandı
Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci kuruluş yıldönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Sarayönü’nde kutlandı. Çarşamba günü Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Daire amirlerinin...

Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci kuruluş yıldönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Sarayönü’nde kutlandı. Çarşamba günü Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Daire amirlerinin katılımı ile Kaymakam Abdulkadir Okay ve Belediye Başkanı Nafiz Solak, çelenklerini Atatürk anıtına sundu. Perşembe günü devam eden kutlamalar kapsamında Sarayönü Belediyesi Konferans Salonu’nda mini bir program düzenlendi. Pandemiden dolayı kutlamalar sınırlı tutuldu.

Sarayönü’nde, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97’nci yaşı, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında, çelenk töreni 28 Ekim Çarşamba günü öğleden sonra gerçekleştirildi. Çelenk törenine Kaymakam Abdulkadir Okay, Belediye Başkanı Nafiz Solak, CHP İlçe Başkanı Tahir Yıldız, daire amirleri, bazı STK temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunun ardından saygı duruşu gerçekleştirilerek İstiklal Marşı okundu. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk töreninin ardından, her törende Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen tebrik programı pandemi gerekçesiyle iptal edildi.

Perşembe günü devam eden kutlamalar kapsamında Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından organize edilen program için Sarayönü Belediyesi Konferans Salonu’nda bir araya gelindi. İlçe protokolü, daire amirleri ve okul müdürlerinin katıldığı program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Sarayönü Kaymakamı Abdulkadir Okay’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından program tamamlandı.