Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğalgazı müjdeledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğalgazı müjdeledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Nisan'da Konya'da gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması mitinginde, 2017 yılı içerisinde Sarayönü'ne doğalgazın verileceği müjdesini verdi.Daha önce Enerji...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Nisan'da Konya'da gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması mitinginde, 2017 yılı içerisinde Sarayönü'ne doğalgazın verileceği müjdesini verdi.

Daha önce Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın talimatı ile yatırım programına alınan çalışmalarına hızlı şekilde başlanan Sarayönü doğalgazında geçtiğimiz haftalarda yatırım süreci işlemeye başlamıştı. Gerekli kamulaştırmaları tamamlanan ve önümüzdeki günlerde dönüşüm istasyonu yapımı için çalışmalarının başlayacağı Sarayönü'nü konuşmasına taşıtan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Buradan size bir de müjde vermek istiyorum. Karapınar, Sarayönü, Beyşehir ilçelerimize bu yıl, Kulu'ya önümüzdeki yıl doğalgaz veriyoruz. Şimdiden hayırlı olsun. Gördüğünüz gibi yapılan hizmet çok. Yapılmakta olan daha çok. Yapılması gerekenlerde en az onlar kadar çok. Velhasıl işimiz çok" dedi.